cati adi pareri 727x409 - Cati si Adrian

Cati si Adrian

Sunt momente importante in viata fiecarui cuplu, precum casatoria, cand ne dorim ca totul sa iasa perfect, amintirea acelor clipe urmand sa ramana intiparita in memoria noastra, dar si in fotografii si inregistrari video, pentru totdeauna.

Pe de alta parte, emotiile, stresul ca totul sa iasa foarte bine, oboseala pregatirilor de nunta se strecoara in noi si ni se citeste pe chip, astfel incat doar o echipa profesionista foto-video te poate ajuta, printr-o buna comunicare si intelegere, sa depasesti cu succes aceasta bariera „la vedere” pentru ca noi, mirii, sa ne bucuram de ziua noastra si sa avem, impreuna cu invitatii nostri, o petrecere reusita.

O astfel de echipa am gasit-o la Lasting Events, carora le multumim pentru colaborare si pentru rezultatul final de succes – fotografii, albume foto si montaje video executate profesionist, cu surprinderea celor mai frumoase clipe. O echipa deschisa la nou si la tehnologie – galeria web unde invitatii pot vizualiza pozele si filmele video, iar noi am putut selecta fotografiile dorite pentru albumele fotocarte, care au si iesit de-a dreptul minunate.

Multumim, Lasting Events, pentru momentele de neuitat !!