Jocurile de artificii reprezinta momente unice din viata oricarei persoane. Imaginea oricarui eveniment important (lansare promotionala, concert, nunta, petrecere, prezentare, etc.) poate fi intregita printr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii.

Pachet “Basic”

Contine 4 bucati artificii de interior (jerbe FARA FUM) de 2 sau 3 metri inaltime si 20 de secunde timp de ardere, actionate wireless (nu folosim fire) la minutul X al melodiei de la momentul respectiv sau actionate wireless la inceputul melodiei de la dansul mirilor sau tort. Se preteaza oricarui tip de locatie deoarece sunt cu asa zisa “flacara rece” si nu afecteaza tesaturile si nici peretii. Pentru locatiile cu mocheta si covoare scumpe venim cu protectii de 30-60 cm diametru.

Pachet “Medium” – OFERTA SPECIALA

Contine 6 bucati artificii de interior (jerbe FARA FUM) de 2 sau 3 metri inaltime si 20 de secunde timp de ardere, actionate wireless (nu folosim fire) la minutul X al melodiei de la momentul respectiv sau actionate wireless la inceputul melodiei de la dansul mirilor sau tort. Se preteaza oricarui tip de locatie deoarece sunt cu asa zisa “flacara rece” si nu afecteaza tesaturile si nici peretii. Pentru locatiile cu mocheta si covoare scumpe venim cu protectii de 30-60 cm diametru.

Pachet “Fan”

Contine 12 bucati artificii de interior (jerbe FARA FUM) de 2 sau 3 metri inaltime si 20 de secunde timp de ardere, actionate wireless (nu folosim fire) la minutul X al melodiei de la momentul respectiv sau actionate wireless la inceputul melodiei de la dansul mirilor sau tort. Se preteaza oricarui tip de locatie deoarece sunt cu asa zisa “flacara rece” si nu afecteaza tesaturile si nici peretii. Pentru locatiile cu mocheta si covoare scumpe venim cu protectii de 30-60 cm diametru. Acestea sunt asezate in 4 locatii pe ringul de dans in forma de evantai.