PACHET „SILVER” - FOTO “Love The Dress”

Sedinta foto cu 1 fotograf profesionist, se fotografiaza in 4 locatii diferite din Bucuresti, dupa nunta. Pachetul include 500 – 800 de imagini finite + fotografii prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, alb-negru si color), fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), la o rezolutie de 22Mpx inscriptionate pe DVD cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare originale.

PACHET „MEDIUM SILVER” - FOTO si VIDEO “LOVE THE DRESS”

Sedinta foto cu 1 fotograf profesionist, se fotografiaza in 4 locatii diferite in afara Bucurestiului (in Romania) cu transport asigurat de noi pentru personalul firmei, dupa nunta. Pachetul include 500 – 800 de imagini finite + fotografii prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, alb-negru si color), fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), la o rezolutie de 22Mpx inscriptionate pe DVD cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare originale. Album FOTO CARTE  30×30 – 40 pagini cu 70-80 de fotografii pe material extra-rezistent mat sau lucios (la alegere) cu coperta laminata sau nelaminata (la alegere) personalizata foto + design grafica album cu imagini alese de client si machete aprobate de acesta.

Filmare cu 1 camera profesionala in format FULL HD, se filmeaza 2 ore format brut din care reies 40-60 minute de montaj video – produs finit, efecte si tranzitii de imagine. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY in 2 exemplare cu personalizare pe disc si carcasa.