PACHET FOTO „Medium”

1 fotograf profesionist pe toata durata evenimentului, 300 imagini finite / prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast) ) + imagini prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, alb-negru si color) inscriptionate pe DVD cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare originale. Acest pachet nu beneficiaza de alte reduceri.

PACHET FOTO „Silver”

1 fotograf profesionist pe toata durata evenimentului, 500 imagini finite / prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast) + imagini prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, alb-negru si color) inscriptionate pe DVD cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare originale.

PACHET FOTO „Gold”

1 fotograf profesionist pe toata durata evenimentului, 500 imagini finite / prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast) ) + imagini prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, alb-negru si color) inscriptionate pe DVD cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare originale.

Album FOTO CARTE 20×20 – 30 pagini cu 60-70 de fotografii pe material extra-rezistent mat sau lucios (la alegere) cu coperta laminata sau nelaminata (la alegere) personalizata foto + design grafica album cu imagini alese de client si machete aprobate de acesta.