cabina-foto-nunta-selfie-box-photo-booth Cabina Foto Photo Booth

Mentiuni, de precizat...

 • Pentru fiecare ora in plus, fata de pachetul ales se percep 480 lei, pentru imprimare format 10×15 cm.
 • Pentru alte formate: 5×15 cm , 13×18 cm, 15×23 cm, sau format A4, pretul se va mentiona la cerere.
 • Daca doriti ca fotografiile sa fie imprimate direct pe magneti sau sa se ataseze hartie magnetica de dimensiuni printate, pretul se calculeaza la cerere, in functie de dimensiuni si cantitate.
 • Veti avea inclus in orice pachet minim 20 props-uri, ochelari trazniti, peruci, palarii si multe alte accesorii amuzante, cu care atat d-voastra cat si invitatii ce vor participa la eveniment sa va deghizati in diverse personaje si apoi sa va fotografiati – distrati.

PHOTO BOOTH / SELFIE BOX / CABINA FOTO

PHOTO BOOTH sau SELFIE BOX denumita si CABINA FOTO, sunt dispozitive ce sunt utilizate la diverse petreceri si care incorporeaza mai multe echipamente foto intr-un singur loc. Aceasta CABINA FOTO are rolul in primul rand sa distreze lumea de la evenimentul d-voastra sau alti participanti la diverse evenimente, imprimand fotografiile pe hartie fotografica similara cu cea din laboratoarele foto, la o calitate si o rezolutie exceptionala.

CABINA FOTO are un sistem incorporat ce presupune ca printr-o singura apasare pe monitorul touchscreen incorporat, sa porniti un ciclu de fotografiere compus din una pana la zece fotografii succesive, ce vor fi apoi imprimate in cateva secunde pe hartie fotografica profesionala si de o calitate exceptionala ce rezista in timp.

Imprimarea se poate face in diferite formate, de la 5×15 cm pana la 21×29,7 cm, adica A4. Se poate alege ca fotografia sa fie imprimanta pe hartie magnetica, de la formatele 10x15cm pana la A4 direct.

CABINA FOTO, se poate personaliza 100%. Adica, de la ce apare scris pe cutie, sau ce fotografii va doriti sa fie imprimate pe exterior, pana la ce scrie pe fotografiile sau magnetii cu foografii, dupa imprimare, totul este personalizabil.

Puteti avea un fundal pentru fotografiere, sau il putem monta afara sa aveti in spate un peisaj cu natura, il putem pune in restaurant, sau va putem crea la cerere, contra cost un fundal 100% personalizat.

CABINA FOTO se preteaza la aproape orice eveniment, iar mai jos gasiti cateva exemple de evenimente unde se poate instala acest sistem, dupa cum urmeaza:

 • Nunti si Botezuri
 • Petreceri corporate
 • Deschideri de magazine
 • Team Building-uri
 • Cursuri/seminarii
 • Lansari de produse/albume
 • Majorate si aniversari
 • Petreceri de Craciun sau de sfarsit de an
 • Orice petrecere tematica
 • Scoli / Gradinite

CABINA FOTO se poate transforma automat si in CABINA VIDEO si va ofera posibilitatea sa inregistrati mesaje video. Exemplu, 30 de secunde de ganduri bune si memorii, lasate de fiecare invitat prezent la eveniment.

Toate aceste inregistrari video, impreuna cu toate fotografiile ce s-au realizat la evenimentul d-voastra cu CABINA FOTO, vor fi puse pe un DVD sau USB Flash.

Invitatii pot opta sa posteze pe pagina de Facebook a d-voastra / sau a invitatilor,  fotografiile lor, sau sa si le trimita pe email-ul personal, Twitter, Instagram, sau pe un site FTP.

Oferte / Preturi CABINA FOTO

CABINA FOTO, Pachet "Standard Event"

Poze nelimitate, Cel mai rapid timp de printare al pozelor – 12 secunde, Accesorii haioase incluse, Grafica personalizata a pozelor, Ecran cu touchscreen si liveview.
Disponibilitate pentru 1 ora iar fotografiile se printeaza in format 10 x 15 cm.

Pret vechi: 1200 lei | Pret redus: 1100 lei

CABINA FOTO, Pachet "Medium Event"

Poze nelimitate, Cel mai rapid timp de printare al pozelor – 12 secunde, Accesorii haioase incluse, Grafica personalizata a pozelor, Ecran cu touchscreen si liveview, Transfer online cu toate pozele realizate, Upload pe facebook in timp real, 1 operator. Disponibilitate pentru 2 ore iar fotografiile se printeaza in format 10 x 15 cm.

Pret vechi: 1650 lei | Pret redus: 1500 lei

CABINA FOTO, Pachet "Silver Event"

Poze nelimitate, Cel mai rapid timp de printare al pozelor – 12 secunde, Accesorii haioase incluse, Grafica personalizata a pozelor, Ecran cu touchscreen si liveview, Transfer online cu toate pozele realizate, Upload pe facebook in timp real, 1 operator. Disponibilitate pentru 4 ore iar fotografiile se printeaza in format 10 x 15 cm.

Pret vechi: 2200 lei | Pret redus: 2000 lei

CABINA FOTO, Pachet "Gold Event"

Poze nelimitate, Cel mai rapid timp de printare al pozelor – 12 secunde, Accesorii haioase incluse, Grafica personalizata a pozelor, Ecran cu touchscreen si liveview, Transfer online cu toate pozele realizate, Upload pe facebook in timp real, 1 operator. Disponibilitate pentru 6 ore iar fotografiile se printeaza in format 10 x 15 cm.

Pret vechi: 2750 lei | Pret redus: 2500 lei

CABINA FOTO, Pachet "Platinum Event"

Poze nelimitate, Cel mai rapid timp de printare al pozelor – 12 secunde, Accesorii haioase incluse, Grafica personalizata a pozelor, Ecran cu touchscreen si liveview, Transfer online cu toate pozele realizate, Upload pe facebook in timp real, 1 operator. Disponibilitate pentru 8 ore iar fotografiile se printeaza in format 10 x 15 cm.

Pret vechi: 3300 lei | Pret redus: 3000 lei

CABINA FOTO, Pachet "Luxury Full Event"

Poze nelimitate, Cel mai rapid timp de printare al pozelor – 12 secunde, Accesorii haioase incluse, Grafica personalizata a pozelor, Ecran cu touchscreen si liveview, Transfer online cu toate pozele realizate, Upload pe facebook in timp real, 1 operator. Disponibilitate pana la 10 ore iar fotografiile se printeaza in format 10 x 15 cm.

Pret vechi: 4070 lei | Pret redus: 3700 lei