Jocurile de artificii reprezinta momente unice din viata oricarei persoane. Imaginea oricarui eveniment important (lansare promotionala, concert, nunta, petrecere, prezentare, etc.) poate fi intregita printr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii.

Pachet “Mini” – Focuri de artificii (aprox. 2 minute)

Acest pachet este destinat si recomandat pentru petrecerile de copii sau pentru evenimente foarte mici si buget foarte mic cum ar fi aniversarile, botezurile, petreceri mici de firma etc.
Pentru Nunta sau petreceri mari, va recomandam urmatoarele pachete: Clasic, Imperial, Regal, Lux si Best.

La acest pachet exista doua variante in functie de ce permite locatia:
Artificii pe cer pe cer (2 minute) Fara pauze – 300-400 focuri – evolutie la 20 – 50 metri – final cadenta mare.

Pret vechi: 2750 lei | Pret redus: 2500 lei

Pachet “Clasic” – Focuri de artificii (aprox. 3 minute)

Doritorilor de petreceri reusite le oferim cateva clipe de vis.
Artificii multicolore lansate pe cer cu cadenta medie 500-700 focuri – Fara pauze – evolutie 20 –70 metri – final cadenta mare cu efecte in V.

Pret vechi: 3250 lei | Pret redus: 2950 lei

Pachet “Regal” – Focuri de artificii (aprox. 4 minute)

Acest pachet contine numai efecte pe cer la medie si mare inaltime, si este compus din baterii de bombite multicalibre, 1100-1400 focuri, cadenta medie – denumirea este foarte sugestiva si induce scopul acestui spectacol, cateva clipe memorabile care sigur va vor desfata privirea si simturile.
Finalul este deosebit si dureaza aproximativ 20 de secunde, timp in care cerul este plin pe mai multe niveluri. Efectele de final sunt combinate in V si W.

Exemplu > Filmare de la sol – Artificii Pachet „Regal”

Exemplu > Filmare din Drona – Artificii Pachet „Regal”

Pret vechi: 3850 lei | Pret redus: 3500 lei

Pachet “Imperial” – Focuri de artificii (aprox. 5 minute)

Acest pachet contine numai efecte pe cer la medie si mare inaltime, si este compus din baterii de bombite multicalibre, 1700-1900 focuri, cadenta medie – denumirea este foarte sugestiva si induce scopul acestui spectacol, cateva clipe memorabile care sigur va vor desfata privirea si simturile.
Finalul este deosebit si dureaza aproximativ 20 de secunde, timp in care cerul este plin pe mai multe niveluri. Efectele de final sunt combinate in V si W.

Exemplu > Filmare de la sol – Artificii Pachet „Imperial”

Exemplu > Filmare din Drona – Artificii Pachet „Imperial”

Pret vechi: 4180 lei | Pret redus: 3800 lei

Pachet “Lux” – Focuri de artificii (aprox. 7 minute)

Acest pachet este compus dintr-un foc de artificii impresionant prin cadenta si efecte speciale, garantam un spectacol deosebit si complex.
Petrecerea va capata culoare si lumina, prin diversitatea de efecte ce evolueaza la sol, la joasa si la mare inaltime.
Finalul este magnific si este compus dintr-un singur evantai pirotehnic + efecte pirotehnice multicolore.

Pret vechi: 5390 lei | Pret redus: 4900 lei

Pachet “Extreme Lux” – Focuri de artificii (aprox. 3 minute lansate din 2 puncte)

Acest pachet este compus dintr-un foc de artificii impresionant ce se vor lansa din doua puncte diferite, in acelasi timp, prin cadenta mare si efecte speciale, garantam un spectacol deosebit si complex, cerul va fi incarcat cu artificii multicolore.
Petrecerea va capata culoare si lumina, prin diversitatea de efecte ce evolueaza la sol, la joasa si la mare inaltime.
Finalul este magnific si este compus din 3 tipuri de evantai pirotehnic ce se va sparge in mai multe parti + efecte pirotehnice multicolore.

Pret vechi: 6160 lei | Pret redus: 5600 lei

Pachet “Extreme Lux Pyromusical” – Focuri de artificii (aprox. 3 minute lansate din 3 puncte)

Acest pachet este compus dintr-un foc de artificii impresionant ce se vor lansa din trei puncte diferite pe un fundal sonor care se va auzi si la evenimentul d-voastra prin amplificarea audio proprie sau conectata la un mixer audio. O parte din artficii se vor aprinde la sol urmand ca in funtie de ritmul melodiei sa porneasca si artificiile pe cer in acelasi timp prin cadenta mare si medie cu efecte speciale spectaculoase, pentru care garantam un spectacol deosebit si complex iar cerul va fi incarcat cu artificii multicolore si efecte speciale diferite.
Finalul este magnific si este compus din 3 tipuri de evantai pirotehnic ce se va sparge in mai multe parti + efecte pirotehnice multicolore.

Pret vechi: 7370 lei | Pret redus: 6700 lei

Pachet “Best” – Focuri de artificii (aprox. 7 minute)

Acest pachet este compus dintr-un foc impresionant de artificii multicolore, plin de efecte speciale la o cadenta medie si mare, garantam un spectacol deosebit si complex. In cele aproximativ 7 minute va garantam un spectacol de artificii pe cer plin de efecte speciale in diverse culori ce va vor incanta privirile.
Finalul este magnific si este compus din mai multe efecte speciale impresionante ce se vor sparge pe cer in mai multe puncte.

Pret vechi: 8360 lei | Pret redus: 7600 lei

Servicii / Extensii optionale la pachetele mentionate in oferta:

Pachet “FW 100”

Se folosesc in medie 2 efecte pe minut, inaltime maxima 50 metri, efecte mai mult pe verticala, final in V(evantai) – NU EXISTA PAUZE ( aproximativ 100 focuri pe minut)

800 lei / minut

Pachet “FW 200”

Se folosesc in medie 3 efecte diferite pe minut, inaltime maxima 70 metri, efecte combinate pe verticala si in evantai, final in V spectaculos – NU EXISTA PAUZE (aproximativ 200 focuri pe minut)

1000 lei / minut

Pachet “FW 300”

Se folosesc in medie 4 efecte diferite pe minut, inaltime maxima 100 metri, efecte combinate pe tot parcursul spectacolului in V, W, Z si pe verticala la inaltimi diferite , final cu cerul plin (aproximativ 300 focuri pe minut). Spectacolul incepe cu intro care dureaza minim 30 secunde – maxim 60 secunde , spectacolul propriu-zis continua in crescendo pana la final.

1200 lei / minut