Preturile afisate mai jos sunt valabile numai pentru petreceri de Revelion, Craciun sau Paste organizate la restaurant sau la alte petreceri private. In cazul in care doriti artificii de exterior pentru petreceri de Nunta, Botez, Corporate, Aniversari sau Onomastice apasati aici.

Pachet “Piro Gold” – Focuri de artificii (4 minute)

Acest pachet contine numai efecte pe cer la medie si mare inaltime, si este compus din baterii de bombite multicalibre, 1100-1400 focuri, cadenta medie. Finalul este deosebit si dureaza aproximativ 20 de secunde, timp in care cerul este plin pe mai multe niveluri. Efectele de final sunt combinate in V si W.

Pret 5800 lei

Pachet “Piro Magnific” – Focuri de artificii (5 minute)

Acest pachet contine numai efecte pe cer la medie si mare inaltime, si este compus din baterii de bombite multicalibre, 1600-1800 focuri, cadenta medie. Finalul este deosebit si dureaza aproximativ 20 de secunde, timp in care cerul este plin pe mai multe niveluri. Efectele de final sunt combinate in V si W.

Pret 6900 lei

Pachet “Piro Platinum” – Focuri de artificii (6 minute)

Acest pachet este compus dintr-un foc de artificii impresionant prin cadenta si efecte speciale, este compus din baterii de bombite multicalibre, 2000-2300 focuri, cadenta mare. Petrecerea va capata culoare si lumina, prin diversitatea de efecte ce evolueaza de la sol, la joasa si la mare inaltime.

Pret 7200 lei

Pachet “Piro Lux” – Focuri de artificii (7 minute)

Acest pachet este compus dintr-un foc de artificii impresionant prin cadenta si efecte speciale, este compus din baterii de bombite multicalibre, 3000-3500 focuri si garantam un spectacol deosebit si complex, cadenta mare. Petrecerea va capata culoare si lumina, prin diversitatea de efecte ce evolueaza de la sol, la joasa si la mare inaltime.

Pret 8100 lei