Pachet Video 1 Camera “SILVER” 3 ore FULL HD

1 Cameraman profesionist ce participa pe tot parcursul evenimentului cu 1 camera profesionala ce filmeaza in format FULL HD. Se filmeaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia, rezultand 3 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate + intro film + videoclip in ziua evenimentului intr-o locatie aleasa de comun acord, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare. Acest pachet nu beneficiaza de alte reduceri.

Pachet Video 1 Camera “GOLD” 4 ore FULL HD

1 Cameraman profesionist ce participa pe tot parcursul evenimentului cu 1 camera profesionala ce filmeaza in format FULL HD. Se filmeaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia, rezultand 4 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate + intro film + videoclip in ziua evenimentului intr-o locatie aleasa de comun acord + rezumat nunta, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare.

Pachet Video 1 Camera “LUX” 6 ore FULL HD

1 Cameraman profesionist ce participa pe tot parcursul evenimentului cu 1 camera profesionala ce filmeaza in format FULL HD. Se filmeaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia, rezultand 6 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate + intro film + videoclip in ziua evenimentului intr-o locatie aleasa de comun acord + rezumat nunta, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare.

promobaner4k12012015 Preturi Filmari Full HD Nunta