gina adrian pareri lasting events 727x409 - Gina si Adrian

Gina si Adrian

Multumim din suflet pentru o zi de neuitat echipei Lasting Events !!!!
Sunteti minunați si ne bucuram ca v-am ales pe voi sa ne fiti alaturi in cea mai frumoasa zi din viața noastră!!!!
Pasiune, talent, profesionalism toate intr-un cuvant!!!!

cati adi pareri 727x409 - Cati si Adrian

Cati si Adrian

Sunt momente importante in viata fiecarui cuplu, precum casatoria, cand ne dorim ca totul sa iasa perfect, amintirea acelor clipe urmand sa ramana intiparita in memoria noastra, dar si in fotografii si inregistrari video, pentru totdeauna.

Pe de alta parte, emotiile, stresul ca totul sa iasa foarte bine, oboseala pregatirilor de nunta se strecoara in noi si ni se citeste pe chip, astfel incat doar o echipa profesionista foto-video te poate ajuta, printr-o buna comunicare si intelegere, sa depasesti cu succes aceasta bariera „la vedere” pentru ca noi, mirii, sa ne bucuram de ziua noastra si sa avem, impreuna cu invitatii nostri, o petrecere reusita.

O astfel de echipa am gasit-o la Lasting Events, carora le multumim pentru colaborare si pentru rezultatul final de succes – fotografii, albume foto si montaje video executate profesionist, cu surprinderea celor mai frumoase clipe. O echipa deschisa la nou si la tehnologie – galeria web unde invitatii pot vizualiza pozele si filmele video, iar noi am putut selecta fotografiile dorite pentru albumele fotocarte, care au si iesit de-a dreptul minunate.

Multumim, Lasting Events, pentru momentele de neuitat !!

andreea emil pareri 727x409 - Andreea si Emil

Andreea si Emil

A fost o zi minunata! Ne-am simtit foarte bine alaturi de voi si cu aceasta ocazie vrem sa va multumim!!! Sunteti niste suflete frumoase si ne face placere sa fim in compania voastra!

Sunt convinsa ca nu intamplator am ajuns sa ne cunoastem, pentru ca ne simtim in largul nostru in aceasta colaborare!

Ne-am bucura sa stim ca v-ati distrat si voi alaturi noi astazi!

O seara frumoasa va dorim! Va pupam! :)

Andreea si Emil

razvan raluca pareri 727x409 - Raluca si Razvan

Raluca si Razvan

In urma cu ceva timp am primit pozele, filmarea si albumele de la nunta si ne declaram pe deplin satisfacuti :). Va multumim pentru tot efortul depus cat si pentru implicarea echipei Lasting Events in timpul evenimentului nostru.

1 2 3 9