Pachet Video 1 Camera “LOW COST”
1 ora FULL HD

1 cameraman profesionist ce filmeaza pe tot parcursul evenimentului in format FULL HD din care reies 1 ora de produs finit montate special cu coloana sonora + efecte si tranzitii de imagine + prelucrare intensitate culori. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare. Acest pachet nu beneficiaza de alte reduceri.

Pachet Video 1 Camera “SILVER”
2 ore FULL HD

1 cameraman profesionist ce filmeaza pe tot parcursul evenimentului in format FULL HD din care reies 2 ore de produs finit montate special cu coloana sonora + intro film + efecte si tranzitii de imagine + prelucrare intensitate culori. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare.

Pachet Video 1 Camera “MEDIUM”
3 ore FULL HD

1 cameraman profesionist ce filmeaza pe tot parcursul evenimentului in format FULL HD din care reies 3 ore de produs finit montate special cu coloana sonora + intro film + videoclip + efecte si tranzitii de imagine + prelucrare intensitate culori. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare.

Pachet Video 1 Camera “GOLD”
4 ore FULL HD

1 cameraman profesionist ce filmeaza pe tot parcursul evenimentului in format FULL HD din care reies 4 ore de produs finit montate special cu coloana sonora + intro film + videoclip + efecte si tranzitii de imagine + prelucrare intensitate culori + slideshow cu imagini de la eveniment cu coloana sonora. Pachetul include copie eveniment pe DVD sau BLU-RAY cu personalizare pe disc si carcasa in 2 exemplare.