panou-marturii-foto-magnet-lasting-events Marturii Foto pe Magnet

Realizam la cerere fotografii cu magnet pentru nunta, botez, evenimente corporate, serbari gradinite, serbari scolare, cluburi sau alte evenimente private.

Aceste marturii foto sunt ideale pentru a fi oferite invitatilor / participantilor de la evenimentul dumneavoastra ca marturii foto. Acestea se pot personaliza la cerere cu diverse teme grafice create de catre noi impreuna si pentru dumneavoastra.

Fotografiile sunt executate pe loc, in timpul evenimentului, la o calitate foto profesionala de laborator foto, avem aparatura de cea mai buna calitate si vrem sa facem totul cat mai original.

Fotografiile pe magnet sunt lacuite si rezista in timp la ingalbenire sau deteriorare.

La cerere putem adauga mesajul dumneavoastra peste fotografii, fie ca este un mic text de multumire sau o grafica mai complexa.

Creativitatea noastra este unul din punctele forte si nu lipseste nici o clipa. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu si ne deosebim pe piata de evenimente private prin calitatea profesionala a fotografiilor, executate exclusiv prin aparatura profesionala proprie, prin personalul cu experienta pe care il detinem si prin tinuta acestora adecvata evenimentului la care participam.